Butikschef vs franchisetager – hvad er det rigtige for dig?

Hvorfor skal dygtige butikschefer gå efter at blive franchisetagere? Hvis du er en dygtig butikschef, er du med meget stor sandsynlighed også en dygtig franchisetager - og du vil kunne mærke skiftet på bundlinjen. Vi gennemgår lighederne og fordelene ved at være franchisetager kontra butikschef.

Hanne Puggaard
Hanne Puggaard
Partner - GML-HR

Hvis du er en top-performing butikschef i et af Danmarks professionelle kædekoncepter, så tjener du sikkert ganske flere penge til din arbejdsgiver, end du selv får i løn.

Som franchisetager ender dine opnåede bundlinjeresultater i stedet i dine egne lommer.

De kompetencer, der definerer den dygtige butikschef og den dygtige franchisetager, er nærmest nøjagtig de samme – forskellen er, hvem der høster overskuddet.

Kontante arbejdsgange giver kontante resultater

Hos Franchisematch’s franchisekoncepter bliver du bakket op af kæden med koncept, markedsføring, uddannelse m.v., så du selv kan koncentrere dig om at drive din butik – på nøjagtig samme måde som du gør i dag som ansat butikschef.

Derudover er beslutningsvejene korte; du skal ikke spørge nogen om lov, inden du eksekverer på den gode ide, og du har frihed til selv at bestemme i din egen butik. (Du skal dog være opmærksom på, at nogle overordnede beslutninger er defineret af konceptets overordnede retningslinjer)

Som franchisetager giver det kontante resultater i din privatøkonomi, når både du og dine medarbejdere yder en ekstra indsats. Det er for ambitiøse personer en motivation, man kan blive helt høj – og rig – af.

Tag din karriere til det næste niveau

Artiklen her omhandler butikschefer – men kunne i princippet sagtens udskiftes med f.eks. restaurantchefer, centerledere eller køkkenchefer.

Hvis du har bevist dit værd som ansat leder og drømmer om at tage dit arbejdsliv til det næste niveau, skulle du måske overveje at blive franchisetager.

Husk, at du altid kan uploade dit CV i vores kandidatdatabase.

 

#Alt om franchisetageren  #Franchiseellerselvstændig  #succes som franchisetager