Ledige stillinger
Kunne du være interesseret i at blive franchisetager hos en af vores sambejdspartnere?
Følg dette link og se hele listen over alle de stillinger, som er ledige netop nu.

Franchisetager hos 7-Eleven

7-Eleven har gode resultater med franchising i Danmark, og vi tilbyder nu endnu en mulighed for at indfri drømmen om at blive selvstændig butiksejer i et koncept, der har bevist sin berettigelse og succes år efter år – i hele verden.

Konceptet

Med over 68.000 butikker på verdensplan er 7-Eleven er et af de mest genkendelige brands set med globale øjne. Brandet entrerede Danmark i 1993 og har siden manifesteret sin position i markedet, så der i dag findes omkring 200 butikker. Butikkerne drives af dygtige franchisetagere, der nyder tilværelsen som selvstændig og den succes, der følger med.

7-Eleven Franchisetager

7-Eleven fokuserer på behovet fra de travle kunder ved at tilbyde et bredt sortiment af friske madvarer, købmandsvarer, unikke produkter, som kun kan købes hos os samt diverse serviceprodukter til rimelige priser.

Danskerne har fået mere travlt med job, venner, familie, idræt, hus, have osv. Det giver mindre tid til de daglige indkøb i supermarkedet. Dagligdagen er blevet mere uforudsigelig – eller rettere sagt – vi er blevet mere spontane i vores livsstil, og derved ændrer vores indkøbsmønstre sig også. Et af 7-Elevens fokusområder er derfor også at følge med udviklingen og tidens trend, for hver dag – hele døgnet – at kunne tilfredsstille nutidens forbruger i by, på land, langs vejene og på togstationerne

7-Eleven er definitionen på et globalt brand. Den bedste illustration på dette er nok, at der åbner en ny 7-Eleven på verdensplan omkring hver 5. time.

 

Vigtigt at vide som franchisetager i 7-Eleven

Som franchisetager hos 7-Eleven deponerer du til at starte med kr. 300.000 per butik. Indskuddet er en del af den egenkapital, der til enhver tid skal være til rådighed i dit ApS – med andre ord er det fortsat dine penge, hvorfor indskuddet skal ses som en sikkerhed overfor Reitan Convenience, der driver 7-Eleven konceptet i bl.a. Danmark. Det er et vilkår for alle franchisetagere.

Hver måned skal du ligeledes betale en franchiseafgift, der kaldes split. Niveauet for splitten afgøres hovedsageligt af din butiks bruttofortjeneste.

Som franchisetager er du selvstændig, og du opretter dit eget ApS. Det vil sige, at du tegner som direktør for butikken. Kravet til dig i denne aftale er, at du til enhver tid skal sørge for mest mulig omsætning i din butik. Dette krav kommer både dig og 7-Eleven til gode.

Du har stor indflydelse på dine resultater. Går det godt i butikken, går det godt for dig. Går det dårligt i butikken, går det mindre godt for dig. Der er naturligvis udsving i butiksdrift, og udsvingene kan være store. Derfor vil man ofte se det, at man laver en kontrakt, hvor du hver måned trækker en fast løn ud til dig selv – uanset at der naturligvis er forskel på din indtjening måned for måned. Det er vigtigt at skue det lange perspektiv da fleste butikker er påvirket af sæsonudsving.

Det er ikke alle, der kan lykkes som franchisetager i 7-Eleven. Det er typisk en bestemt profil, der har størst succes. Denne profil er først og fremmest kendetegnet ved at være særligt serviceminded, moden og salgsorienteret – og vigtigst af alt er en franchisetager i 7-Eleven villig til at arbejde hårdt og skabe gode kundeoplevelser.

Franchising i 7-Eleven er generelt fyldt med muligheder. Her er der frihed under ansvar og plads til virkelig at folde sig ud. Der er tro på, at mere frihed giver mere motivation, og det er motivationen der i sidste ende driver værket.

Forretningsområde:
Convenience og dagligvarer
Finansieringsbehov :
250.000 - 500.000 kr.
Geografisk område:
Danmark

Mie Reenberg
Mie Reenberg
Konsulent - GML-HR