Franchisetager hos Børneloppen

Børneloppen vil fortsætte den stærke udvikling på det danske marked, og man søger derfor dygtige, motiverede og engagerede franchisetagere til at drive væksten. Hvis du har lyst til at gribe muligheden for at blive en del af et stærkt brand, der går en stor fremtid i møde, kan du søge om at blive franchisetager for Børneloppen.

Konceptet

Børneloppen er et rigtigt stærkt koncept i en verden, hvor bæredygtighed er blevet en central del af vores hverdag. Derfor er Børneloppen også hurtigt blevet et stort hit blandt de mange danske børnefamilier. Den bæredygtige forretning, der er centreret om køb og salg af brugt børneudstyr, herunder både tøj, legetøj og barnevogne og meget mere, er i rivende udvikling. Børneloppen driver i dag 7 butikker i Danmark og en butik på Island — og der er mange flere på vej.

Børneloppen Franchisetager

Børneloppen fungerer ved, at sælgerne lejer sig ind på et område i mindst en uge ad gangen. Det er billigt at leje sig ind — f.eks. koster 14 dage kun 300 kroner plus 15% i salgsprovision til Børneloppen. Børneloppen står for al salg og kundekontakt, og sælgeren kan følge med i sit salg online og via eget login. Når fortjenesten gøres op, bliver den udbetalt direkte til sælgerens konto.

Sælgeren har fuld kontrol og bestemmer selv priserne.

 

Vigtigt at vide som franchisetager i Børneloppen

Når du tiltræder som franchiser af Børneloppen konceptet, er du selvstændig forretningsejer, mens du også er en del af Børneloppen-kæden. Du får altså fordelen af et stærkt sammenhold og masser af sparring med de dygtige mennesker, der er en del af Børneloppen, samtidig med at du driver din helt egen forretning, hvor du skal træffe dine egne beslutninger om alt lige fra den daglige drift til hyring af medarbejdere.

Franchisetagerens succes er lig med Børneloppens succes, og derfor følger der også grundig oplæring med i pakken. I sidste ende er det dog kun dig, der styrer, hvordan det kommer til at gå, og derfor er franchising kun forbeholdt mennesker med det helt rette drive. Børneloppen søger helt præcis personer, der:

  • Har masser af gåpåmod og en sjette sans for kundepleje
  • Er fortrolig med sociale medier, der er en stor del af at få succes med Børneloppen-konceptet
  • Er indstillet på at være kædens ansigt udadtil og en central del af markedsføringen
  • Er klar på at lægge en masse hårde, givende og meningsfulde timer i et succesfuldt koncept

Hvis du har mod på livet som selvstændig, og du gerne vil støtte bæredygtig handel, er franchising hos Børneloppen en oplagt mulighed.

Som franchisetager hos Børneloppen skal du forvente, at du skal kunne rejse en finansiering på cirka 1 million kroner.

Forretningsområde:
Børnetøj og -udstyr
Finansieringsbehov :
500.000 - 1.000.000 kr.
Geografisk område:
Danmark