Ledige stillinger
Kunne du være interesseret i at blive franchisetager hos en af vores sambejdspartnere?
Følg dette link og se hele listen over alle de stillinger, som er ledige netop nu.

Franchisetager hos ProRepubliQ

ProRepubliQ er den nye trendsætter i den danske fitnessindustri. Det revolutionerende holdtræningskoncept har allerede tiltrukket masser af dedikerede og engagerede medlemmer, der hver uge nyder godt af den velorganiserede og effektive holdtræning.

Konceptet

ProRepubliQ er den nye trendsætter i den danske fitnessindustri. Det revolutionerende holdtræningskoncept har allerede tiltrukket masser af dedikerede og engagerede medlemmer, der hver uge nyder godt af den velorganiserede og effektive holdtræning.

ProRepubliQ er individuel pulsbaseret holdtræning, og er skabt med henblik på at sætte kunden i centrum og skabe gode resultater for medlemmerne. Med moderne, innovative og motiverende faciliteter og omgivelser tilbyder ProRepubliQ et koncept, hvor den bedste individuelle holdtræning leveres på en nytænkende måde.

ProRepubliQ Franchisetager

ProRepubliQ grundlæggerne har mange års erfaring med udvikling af holdtræningskoncepter, og har kombineret det med studier af de mest effektive og succesfulde systemer fra udlandet. Træningen er baseret på puls monitoreret holdtræning i kortere intensive programmer, som giver de bedste forudsætninger for at alle får det optimale ud af træningsindsatsen.

ProRepubliQ’s fokus ligger på den træningsglæde, som fællesskaber og resultater udgør. ProRepubliQ har nøje designet deres holdtræning, så du som udøver får mest mulig effekt for din tid. Træningen kombinerer cardio og styrketræning, og der er masser af intensitet og sved på programmet.

Det første ProRepubliQ træningscenter åbnede i Kolding i november, 2018. I dag er der 3 ProRepubliQ centre i drift og flere er på vej.

Vigtigt at vide som franchisetager i ProRepubliQ

Som franchisetager hos ProRepubliQ bliver du en del af et franchisekoncept med et professionelt sikkerhedsnet, hvor du er sikret, at du kan bruge din tid i træningscenteret, på lokal markedsføring i dit nærområde og på at give dine kunder den optimale service og markedets bedste holdtræning.

Som franchisetager i ProRepubliQ har du ansvaret for dit eget center. Dermed træffer du alle beslutninger omkring den daglige drift, og du står for ansættelse af medarbejdere og instruktører. Du har samtidig et veletableret koncept i ryggen, der sparrer med dig om større beslutninger.

Som franchisetager har du et stort ansvar for din egen succes. Hvis det går godt i centeret, kunderne er glade, og der er styr på de daglige aktiviteter, går det godt for dig. Det er et stort ansvar, men det giver også løn som fortjent, og der er dermed et stort potentiale.

Du træffer selvfølgelig en masse selvstændige beslutninger, men der er også elementer, som bliver styret af konceptet selv. Det er f.eks. træningsformaterne og den overordnede branding. Dermed ikke sagt at du ikke selv må lave noget larm på sociale medier og lave andet lokal promovering, men det skal altid ske indenfor konceptets overordnede rammer.

Hvis du er serviceorienteret, moden, struktureret og har forstand på træningsindustrien, er her en oplagt mulighed for at udleve din drøm som selvstændig forretningsejer.

Som franchisetager hos ProRepubliQ kræves det, at du har 400.000 – 500.000 kr. til rådighed i fri kapital

Som franchisetager hos ProRepubliQ får du:
 • Et nøglefærdigt træningskoncept med eget udviklet pulsmålerteknologi
 • Et komplet uddannelsesforløb til dig og dine medarbejdere
 • Hjælp og vejledning til at forhandle, åbne og indrette dit træningscenter
 • Adgang til ProRepubliQ hjemmeside & mobil App
 • Fordelagtige kædeaftaler på indkøb af merchandise og produkter
 • Løbende hjælp til alle former for markedsføring, både på lokalt og nationalt plan
 • Adgang til LEAD genererings kampagne
 • Fleksible medlemskaber og fuldt udviklet 90 Days koncept
 • Adgang til rådgivning som kun har et formål, at give dig den bedste vejledning til at sikre din succes
 • En forretningsmodel med indtægts- og vækstpotentiale

90 Days

Som noget helt særligt har ProRepubliQ udarbejdet et koncept for deres kunder, hvor fokusset er på at optimere kundernes generelle sundhed. 90 Days er et forløb som strækker sig over 90 dage, hvor kunderne tilmelder sig et hold med andre 90 Days deltagere.

På dette hold vil kunderne få:

 • Holdtræning 4 gange om ugen – på et fast og lukket hold
 • Adgang til lækre opskrifter, der dækker alle måltider under hele forløbet
 • Adgang til lukket online-forum
 • Måling af fedtprocent og cm/kropsmål ved start, midtvejs og slut
 • Vejning hver uge – samme dag og tidspunkt
 • Test af relativ styrke (maxtest) ved start, midtvejs og slut
 • Konsultation samt måling af blodtryk ved start og slut

90 Days er et gennemtestet koncept, som gennem de seneste 5 år har hjulpet tusindvis af mennesker mod en sundere hverdag. Resultaterne fra forløbet er vægtab, sænket blodtryk, øget muskelmasse, generelt opnået en meget sundere livsstil, både adfærdsmæssigt, fysisk og psykisk.

Forretningsområde:
Træning og sundhed
Finansieringsbehov :
250.000 - 500.000 kr.
Geografisk område:
Danmark