Franchisetager hos Schmidt Nordic

Schmidt Nordic har en klar mission: Højkvalitetsprodukter for færre penge – med bæredygtige produktionsmetoder. Schmidt er Europas største køkken-, bad – og interiørkæde med ca. 800 butikker i 27 lande, som alle drives af franchisetagere. Schmidt Nordic er godt på vej mod at indtage Norden, og her er der brug for lige netop dig til at drive konceptet til nye højder!

Konceptet

Schmidt køkken, bad og interiør kendetegnes ved det elegante franske design, den fremragende kvalitet og en kompromisløs bæredygtig produktion, der er i konstant udvikling. Schmidt er nemlig verdens eneste køkkenproducent med hele fire ISO-certificeringer.

I 2020 rundede omsætningen 13 mia. kr. – den højeste i Europa for køkkenvirksomheder. Omsætningen blev skabt på baggrund af flere end 2500 køkkener produceret – hver eneste uge.

Schmidt Nordic har erhvervet rettighederne til at drive Schmidt-konceptet i Danmark, Norge og Island – og det har indtil videre været en succes. Schmidt Nordic’s skandinaviske butikker er nemlig koncernens bedst performende målt per kvadratmeter.

Schmidt Nordic har hovedkontor i Kolding. I Danmark er der tre butikker, i Norge snart 14 og på Island en butik.

Se konceptvideo herunder: 

Schmidt Nordic ny konceptvideo

Schmidt er kombinationen af fransk design og tysk kvalitet. Køkkener designes individuelt hver eneste gang, hvor kvalitet, design og konkurrencedygtige priser går op i en højere enhed.

Ved hvert køb hos Schmidt støtter kunden desuden bæredygtigt og ansvarligt skovbrug. Det er et vigtigt selling point hos forbrugere, der er trætte af en ”brug og smid væk kultur”.

Vigtigt at vide som franchisetager i Schmidt Nordic

Når du tiltræder som franchisetager hos Schmidt Nordic, er du selvstændig forretningsdrivende, mens du samtidig er en del af Schmidt-kæden.

Schmidt er en familieejet virksomhed gennem tre generationer, og kulturen er ekstremt stærk. Det er en stor fordel for dig, at du som selvstændig kan træde direkte ind i en stærk forretningskultur.

Som franchisetager får du masser af sparring med hovedkontoret og de dygtige mennesker, der har skabt kæden – ligesom du selvfølgelig skal træffe en lang række selvstændige beslutninger hver eneste dag.

Du får den nødvendige uddannelse, du driver butikken ud fra afprøvede og profitable fremgangsmåder, og du har hele tiden koncernen i ryggen til uvurderlig støtte. Denne støtte kan være til alt fra markedsføring til budgetplanlægning, IT, varebestilling, rekruttering og meget mere.

Med sortimentets mere end én million kombinationsmuligheder er du garanteret, at der er noget for enhver smag. Hermed kan du være sikker på, at du som Schmidt-partner har en fast strøm af mange og glade kunder i butikken.

Som franchisetager hos Schmidt Nordic skal du have følgende egenskaber:

  • Et fremragende salgs- og kundeservicegen
  • En unik evne til at tage initiativ og træffe gode beslutninger
  • En evne til at lede andre til høj performance
  • En arbejdsiver og dedikation, der vil bære dig langt på vejen mod succes

I sidste ende kan du være sikker på, at kun du styrer, hvordan forretningen kommer til at gå – og derfor passer franchising hos Schmidt Nordic bedst til mennesker med det helt rette drive.

Finansiering

Dit kapitalbehov kommer typisk til at ligge på samlet mellem 1.075.000 til 1.345.000 kroner for at blive franchisetager hos Schmidt Nordic.

Klik her og få det fulde overblik over dit kapitalbehov til at blive franchisetager hos Schmidt Nordic.

Start-up fee’et inkluderer følgende:

  • Rådgivning fra et koncept, der er bagland for 800 succesfulde franchisetagere, så du er rustet til at få maksimal succes med din forretning
  • Platforme for sociale medier opbygget (lokalt og nationalt) og strategier til at benytte disse
  • Rettigheder til et helt geografisk område, som sikrer, der ikke kommer andre franchisetagere i området
  • Komplet ordresystem
  • Komplet hjemmeside
  • Komplet bookingsystem

Din finansiering inkluderer mange års learnings fra succesfuld franchising, en perfekt supply chain samt fremragende IT-systemer, der er færdigudviklede og klar til brug.

Hvis du kan se dig selv blive en del af et verdenskendt brand med en loyal kundebase, der associerer din forretning med kvalitet og gode priser, kan du ansøge om at blive franchisetager hos Schmidt Nordic.

Se mere om FranchiseMatchs rolle i finansieringen her.

Forretningsområde:
Køkken
Finansieringsbehov :
1.000.000 - 1.750.000 kr.
Geografisk område:
Danmark

Lars Gaarde
Lars Gaarde
Partner - GML-HR