Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.
Interesseret i at blive franchisetager?
Er du interesseret i at blive franchisetager, så få her et overblik over alle de koncepter, som vi hos FranchiseMatch samarbejder med.
Ledige stillinger
Kunne du være interesseret i at blive franchisetager hos en af vores sambejdspartnere?
Følg dette link og se hele listen over alle de stillinger, som er ledige netop nu.
Kontaktpersoner
Hanne Puggaard
Hanne Puggaard
Partner - GML-HR

Bliv franchisetager i dag – få unik støtte og rådgivning hos FranchiseMatch

Kompetent og ambitiøs franchisetager søges – er det dig?

Hos FranchiseMatch kan du blive matchet med et af vores stærke franchisekoncepter og udleve din drøm om at blive franchisetager. Gå på opdagelse blandt vores koncepter og se, hvilket der passer til netop dine evner.

Men først og fremmest…

Hvad er en franchisetager helt præcist?

Som franchisetager er du selvstændig erhvervsdrivende – mens du samtidig er en del af eksisterende koncept, der allerede har bevist sit værd.

Når du bliver franchisetager, træder du altså direkte ind i en profitabel organisation, med alle de stordriftsfordele det medfører, mens du samtidig har selvstændig råderet over beslutninger i den daglige drift.

For at blive franchisetager kræver det dog først og fremmest, at du har, hvad der skal til.

Hvordan bliver man franchisetager og får succes med det?

Du er godt på at vej til at blive franchisetager, når du kan krydse følgende 4 punkter af:

1: Du har fundet et koncept med en forretningsmodel, du brænder for

2: Du har styr på finansieringen til din franchise

3: Du finder den rette lokation til dit koncept

4: Du har de evner, der skal til at for at lykkes

De vigtigste evner inkluderer bl.a. mod, selvstændighed, vedholdenhed, ydmyghed, forretningsforståelse, lederevner og det rette bagland.

Hvor kan du blive franchisetager?

Der findes masser af kæder, der driver og ekspanderer sine aktiviteter via franchising. Hos både McDonald’s, Rema1000 og 7-Eleven er driftsformen f.eks. helt eller delvist kendetegnet ved franchising, men som du også vil se her på siden, er det ikke kun store internationale kæder, der benytter sig af franchising.

Der findes også mange, både store og små, danske kæder, der benytter sig af franchising som en central del af deres forretningsmodel.

Tjek gerne vores franchisekæder ud, hvis du er interesseret i at blive franchisetager for et gennemprøvet og profitabelt koncept.

De største fordele ved at være franchisetager fremfor “alm. selvstændig”

Der er særligt 2 ting, der gør det attraktivt at være franchisetager fremfor at starte som selvstændig med et helt nyt koncept.

1: Som franchisetager bliver du en del af et koncept, der allerede har bevist sit værd og evne til at skabe profit. Du ved således, at det kun er din egen indsats, der afgør, hvor profitabel din nye franchiseforretning bliver.

2: Du får en række stordriftsfordele, som du ville skulle købe dig til, hvis du startede op for dig selv. Det er f.eks. markedsføring fra kædens hovedkontor samt sparring med ledelsen og andre franchisetagere. Det er mange, mange penge værd.

Franchisemodellen i vækst – godt nyt for dig, der drømmer om at blive franchisetager

Flere og flere kæder benytter sig af franchising som driftsform. I Danmark har vi de seneste år set en stigende tendens, som blot ser ud til at fortsætte i årene, der kommer.

Det er ikke kun i brancher som detailhandel og fast food, at vi ser en øget interesse for franchising. Det er også i brancher, som man måske ikke umiddelbart ville forvente, som f.eks. økonomisk rådgivning, biludlejning, autoværksteder, personlig pleje, skønhedsklinikker og vikarbureauer.

Grunden til den stigende tendens skal findes i, at franchising bliver ved med at vise sig som en interessant og rentabel forretningsmodel med masser af fordele for begge parter – både franchisetager og franchisegiver.

Franchisetager søges – er du interesseret?

Så er du ikke alene – og de gode nyheder er, at der er masser af muligheder for at komme i gang med at udleve din drøm. Du kan starte med at udforske alle vores ledige stillinger her.