Interesseret i at blive franchisetager?
Er du interesseret i at blive franchisetager, så få her et overblik over alle de koncepter, som vi hos FranchiseMatch samarbejder med.

Har du 120% opbakning fra hjemmefronten?

Som franchisetager er du "all-in" arbejdsmæssigt. Modsat et normalt lønmodtagerjob bliver dit arbejde integreret i store dele af din fritid, og du vil opleve, at du tænker arbejde og forretning i langt de fleste af døgnets vågne timer.

Janne Nissen
Janne Nissen
Seniorkonsulent - GML-HR

At blive franchisetager er ikke en deltidsbeskæftigelse, eller noget man ’bare lige gør’ – tværtimod.

Det kræver hårdt arbejde, og du vil i en længere periode føle, at du arbejder hele tiden.

Derfor er det utroligt vigtigt med 120% opbakning fra hjemmefronten – og at I har talt om de fordele og ulemper, der følger med livet som franchisetager.

Sparring og støtte fra familien giver ro

Når du starter som franchisetager, vil du bruge mange af dine vågne timer på at tænke på konceptet – ja, faktisk næsten dem alle.

I den sammenhæng er det væsentligt at have et støttende bagland, familie eller gode venner, som du kan sparre og dele op- og nedture med.

Det giver ro i maven og en følelse af sikkerhed at have nogen, du kan dele dine mange nye oplevelser med. Samtidig kan det styrke din forretning at få vendt både udfordringer og nye muligheder med dine nærmeste.

Glem alt om nemme penge – sig goddag til hårdt arbejde og ny energi

Er din motivation for at starte som franchisetager hurtige, lettjente penge, så er du gået forkert i byen. Det kræver dedikation, stædighed, format og vilje at lykkes.

Du kommer ikke sovende til en god, sund forretning, og din familie vil uden tvivl kunne mærke, at du er startet som selvstændig.

Det er ikke ensbetydende med noget negativt, for hvis du laver det, du brænder for, kommer du helt sikkert hjem og bidrager med energi og positivitet på hjemmefronten.

Opbakning hjemmefra er fundamentet for forretningens vækst

Sørg altid for, at der er klar forventningsafstemning på hjemmefronten, så du har den nødvendige opbakning til at opbygge en god forretning.

Det er den nære, familiære opbakning, der sikrer kontinuerligt gode vilkår og tro på din forretning. Man kan sige, at opbakning hjemmefra er det emotionelle og “bløde” fundament for den gode franchiseforretning – hvor selve den daglige drift udgør det  “hårde” fundament.

Begge dele skal selvsagt være på plads, hvis det at være franchisetager skal blive ved med at være en god oplevelse og en profitabel forretning.

Derfor anbefaler vi altid 120% opbakning fra hjemmefronten, franchisetager.

 

 

#Alt om franchisetageren  #Franchiseellerselvstændig  #Hvad skal der til?  #succes som franchisetager