Kontaktpersoner
Lars Gaarde
Lars Gaarde
Partner - GML-HR
Hanne Puggaard
Hanne Puggaard
Partner - GML-HR
Janne Nissen
Janne Nissen
Seniorkonsulent - GML-HR
Mie Reenberg
Mie Reenberg
Konsulent - GML-HR

GML-HR

GML-HR’ rolle i FranchiseMatch-konceptet

Vi står for franchise-rekrutteringen, og repræsenterer mere end 150 års samlet erfaring fra detailbranchen. Vi har et omfattende netværk og en unik brancheindsigt, og med mere end 15 års erfaring med at rekruttere franchisetagere, har vi rekrutteret flere end 100 dygtige franchisetagere til kædekoncepter i Danmark.

 

Rekruttering handler om at finde den rette kandidat til den ledige stilling. Ret enkelt, men ikke helt let.

I vores verden forudsætter det, at vi forstår os på mennesker og forretning. Vi skal mestre at afdække kandidaternes faglighed og personlighed og matche det imod virksomhedens forretning, kultur og værdier.

 

GML-HR’ konsulenter har:

  • Dyb brancheindsigt. Vi kan derfor hurtigt sætte os ind i jeres forretning og samtidig ved vi hvor de gode kandidater findes.
  • Branchespecifik leder- eller konsulenterfaring. Vi har derfor et indgående kendskab til branchens virksomheder og nøglepersoner.
  • Omfattende netværk. Vores konsulenter deltager i brancherelaterede netværk og arrangementer for løbende at holde os opdaterede på udviklingen i jeres branche.
  • International rekrutteringserfaring. Vores konsulenter har udført rekrutteringer både i Danmark og internationalt, hvilket har opbygget solid erfaring inden for rekruttering.
  • Evnerne til at spotte talent. Vi holder et vågent øje med karriereudviklingen for erfarne beslutningstagere og de nye talenter og kan derfor hurtigt give jer et overblik over de bedste kandidater i jeres branche.

 

Interesset i at blive franchisetager?

Er du interesseret i at blive franchisetager, og kunne du godt tænke dig at få et overblik over hvilke koncepter, som vi hos FranchiseMatch samarbejder med? – Så læs mere her.

 

Hvad kræver det at blive franchisetager?

Er du interesseret i at blive franchisetager, men er bare i tvivl om, hvad det egentlig kræver?

Vi har lavet et overblik over hvad det vil sige at være franchisetager, hvilke krav der er til franchisetagere, livet som selvstændig franchisetager og finansieringsmulighederne for franchisetagere, som du kan læse mere om her.

 

Vil du vide mere om GML-HR?

Vil du vide mere om GML-HR, og hvordan vi hjælper vores kunder? Så kan du læse mere her.