Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.

7-Eleven – Franchisetagere 7-Eleven

Drives du af at skabe resultater – hvorfor så ikke selv høste frugten? Bliv selvstændig købmand, med et prisvindende koncept i ryggen

Et fedt koncept og et stærkt bagland er blandt andet det, købmændene fremhæver, når man spørger dem, hvorfor de har valgt at være selvstændige hos 7-eleven.
 
Som selvstændig købmand hos 7-Eleven driver du din egen forretning, og er du ambitiøs og dygtig, så kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder for at præge din egen hverdag. Du bliver en del af et gennemprøvet franchisekoncept med et bagland, som tager sig af indkøbsaftaler, sortiment, administration og markedsføring, så du hovedsageligt kan bruge din tid på at drive butik og være leder for dine medarbejdere.  
 
7-eleven Danmark vandt i 2019 titlen som Verdens bedste convenience-koncept – en titel man hos 7-eleven er stolte over og som beviser, at man er lykkedes med at transformere 7-Eleven fra traditionel til moderne convenience.

Du…

  • Har erfaring inden for detailhandlen eller restaurationsbranchen og drives af at skabe resultater, glade medarbejdere og tilfredse kunder, som kommer igen og igen, fordi dit personale yder en kundeservice, der er værd at komme igen for.
  • Er en erfaren leder og har erfaring i at lede, udvikle og motivere større teams. Du elsker at være på gulvet med dine medarbejdere og er villig til at yde en stor personlig indsats.
  • Har en høj forretningsmoral og sætter en ære i at levere høje butiksstandarder, som lever op til konceptet.
  • Ønsker en hverdag med mere frihed og indflydelse og ikke mindst muligheden for selv at høste frugten af de resultater, du og dit team skaber.
  • Beskriver dig selv som købmand og er klar til at investere 300.000 kr. og blive selvstændig købmand med det ansvar, der følger med

7-Eleven ånden

“Vi har et helt specielt fællesskab i 7-Eleven. Et fællesskab, der – mere end i andre virksomheder — er præget af vinderkultur og forståelse for succes.”
 
Alle franchisetagere i 7-Eleven er kollegaer og konkurrenter på samme tid. Det giver en god, sund virksomhedskultur. Alle franchisetagere er med på samme 7-Eleven team, der hver dag, i samarbejde med servicekontoret, udvikler 7-Eleven konceptet. Alle franchisetagere og servicekontoret mødes hver 3. måned til sparring, status, strategi, nyheder og arrangementer.

Skal du med på holdet af passionerede købmænd?

Vi søger lige nu franchisetagere til 7-Eleven i Storkøbenhavn, som ønsker at drive deres egen forretning. 
 
Du er velkommen til at kontakte Konsulent Mie Reenberg fra GML-HR på telefon 4113 6000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøg ved at klikke på “Søg stillingen” knappen til højre.   
 
Opstart efter aftale. 

Vores kunde, Reitan Convenience Denmark A/S, der driver 7-Eleven i Danmark, er en del af norske Reitangruppen, som også driver bl.a. Rema 1000. Med 172 7-Eleven butikker i Danmark har RCD manifesteret 7-Elevens førerposition i conveniencesektoren, og med mere end 50.000 butikker i 116 lande er 7-Eleven verdens største convenience- og franchisekæde. Læs mere på www.7-eleven.dk,eller www.reitangruppen.no.

  • Kunde:7-Eleven
  • Tiltrædelse:Ikke oplyst
  • Landsdel:Storkøbenhavn
Søg stillingen