Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.

FranchiseMatch – Ambitiøse Franchisetagere

Stærkt koncept med ambitiøse vækstplaner. God indtjeningsmulighed for den dygtige butikschef, der hellere selv vil høste frugten af sin indsats.

Jobbet

Vi søger lige nu topmotiverede kandidater, som er klar til at blive franchisetagere hos vores samarbejdspartner. Vores samarbejdspartner står bag et veletableret koncept, og du kommer derfor til at få et stærkt bagland i ryggen.

Som selvstændig driver du din egen forretning, og er du ambitiøs og dygtig, så kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder for at præge din egen hverdag. Du bliver en del af et gennemprøvet franchisekoncept med et bagland, som tager sig af indkøbsaftaler, koncept- og sortimentsudvikling og markedsføring, så du hovedsageligt kan bruge din tid på at drive din butik og være leder for dine medarbejdere.

Vi søger efter kandidater i hele Danmark.

Personen

Der søges topmotiverede kandidater, som ikke er bange for at bruge tid og energi på at drive sin egen butik. Du har erfaring fra et eller flere kædekoncepter, hvor du som butikschef eller afdelingschef kan dokumentere vedvarende gode resultater.

Det forventes, at du er klar til at være fuldt engageret i forretningen, og klar til at gøre en forskel for både dine kunder og medarbejdere.

I øvrigt kan man sige om dig, at du:

  • Besidder godt købmandskab. Du ved at gode kundeoplevelser skaber resultater. Mød eller overgå kundens forventning er dit mantra.
  • Besidder solide lederegenskaber. Et stærkt og motiveret team gør hele forskellen. Du lægger derfor vægt på at sætte det rette hold, skabe samarbejde og trivsel.
  • Er positiv af sind, robust og ser muligheder fremfor problemer.
  • Har en høj arbejdsmoral og et stabilt bagland, der bakker dig op.
  • Er professionel og samarbejdsorienteret, herunder loyal overfor konceptet

Dine muligheder

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed hvor ingen dage er kedelige, hvor kollegaerne hjælper hinanden, og hvor alle brænder for konceptet. Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på din dagligdag.

Du vil få en grundig introduktion til konceptet, før du vil overtage din egen butik. Derudover vil du blive en del af et veletableret netværk af franchisetagere, som er villige til sparring og deling af erfaringer.

På sigt er der mulighed for at overtage/åbne flere butikker. 

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Mie Reenberg, Konsulent hos GML-HR på +45 4113 6000 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.
 

  • Kunde:FranchiseMatch
  • Tiltrædelse:Ikke oplyst
  • Landsdel:Danmark
Søg stillingen Mie Reenberg
Mie Reenberg
Konsulent - GML-HR