Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.

Børneloppen – Franchisetagere

Det succesfulde bæredygtige koncept indtager Jylland og ønsker endnu flere butikker i det jyske. 

Har du mod på at skabe din egen forretning, men samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med et gennemtænkt koncept? Vi søger franchisetagere til større danske byer som eksempelvis Herning, Sønderborg, Kolding, Vejle, Esbjerg, Holstebro, Horsens og Viborg.

Kender du allerede vigtigheden af de sociale medier som markedsføringskanal?

Børneloppens koncept er godt understøttet af det rigtige content på diverse sociale medier. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv være aktiv på diverse platforme dagligt. Det er her kundestrømmen skabes, det er her hvor de gode kundehistorierdeles, og det er her kunderne kan følge med i, hvad der sker i netop DIN butik. 

Som franchisetager ejer du din egen forretning, men er samtidig en del af Børneloppens koncept. Det bliver din opgave at drive din butik til succes og sikre dens udvikling. Du indgår i et samarbejde med resten af Børneloppens franchisetagere og kollegaer, som sikrer en grundig introduktion og løbende sparring og udvikling.  

Dine primære opgaver bliver:

 • Udvikle og følge op på din forretningsplan
 • Daglig drift af egen butik
 • Udvikle og eksekvere markedsføringsaktiviteter – særligt på sociale medier
 • Skabe kundestrøm gennem diverse aktiviteter, events og ekstraordinær service
 • Ansætte, udvikle og lede dine medarbejdere
 • Kundeservice, bemandingsplanlægning og andre praktiske opgaver   

 
Bliv meget klogere på stifterne bag Børneloppen og franchise konceptet ved at klikke på denne youtube video: Børneloppen – Bliv franchisetager. Her får du også indsigt i hvad det kræver af startkapital for at starte en Børneloppen butik. Kapitalbehovet er individuelt og meget afhængig af det valgte lokales stand, og hvor klar det er til at rumme et Børneloppen koncept.

Hvem er du?

Vi forventer en energisk og engageret ildsjæl, som er klar på at prøve kræfter med at drive sin egen forretning. Du har et solidt kendskab til sociale medier, hvor en stor del af markedsføringen foregår, og hvor du kan agere som frontfigur. Du er i stand til at yde en fantastisk kundeservice og brænder for at gøre en forskel for både kunder, medarbejdere og miljøet. 

Desuden kan man sige om dig, at:

 • Du er kommercielt stærk
 • Du har masser af gå-på-mod og et friskt sind
 • Kædens målgruppe kan afspejle sig i dig som frontfigur
 • Du har en høj arbejdsmoral og evner at lede og motivere dine medarbejdere 

 
Vil du høre en franchisetager fra Børneloppen fortælle om konceptet, og hvordan det er at træde ind som franchisetager, så følg nedenstående link, hvor Michelle fortæller om hendes erfaringer og oplevelser som franschisetager: Børneloppen – Michelle.

Dine muligheder

Du tilbydes at blive en del af en dynamisk virksomhed, hvor kollegaerne hjælper hinanden, og hvor alle brænder for både konceptet og fejrer succes’erne sammen. Du får et stærkt netværk gennem dine kollegaer i Børneloppen og opnår glæden ved at både arbejde selvstændigt og indgå i et team. 

Ansøgning

Børneloppen samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Lars Gaarde på +45 2121 0094 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” nedenfor.

Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børn. Børneloppen har vundet prisen som “Bedste Bæredygtige Initiativ” flere år i træk hos Børn i byen. Børneloppen gør desuden en forskel overfor miljøet – ved at købe brugt, har deres kunder sparet miljøet for 33 millioner toiletskyl, og en CO2-besparelse som svarer til årligt forbrug for 7300 danskere.

 • Kunde:Børneloppen
 • Tiltrædelse:Ikke oplyst
 • Landsdel:Jylland
Søg stillingen Lars Gaarde
Lars Gaarde
Partner - GML-HR