Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.

Rema 1000 – Købmand hos REMA 1000 – skal du med på vinderholdet?

REMA 1000 oplever stor vækst, og i den forbindelse søger vi dygtige og ambitiøse franchisetagere til Storkøbenhavn.

Har du modet til at være selvstændig, viljen til at lykkes og lysten til at få løn som fortjent?

Som selvstændig Købmand i REMA 1000 kan du forløse dit fulde potentiale – både som Købmand og som leder. Du skal hver dag udvikle, engagere og motivere dit team til at lykkes sammen med dig. Du skal gøre en forskel for kunderne og lokalsamfundet, hvilket bl.a. sker igennem synlighed i butikken og i nærværet over for kunden – hver eneste dag.

Livet som Købmand i REMA 1000

At være selvstændig REMA 1000-Købmand er en livsstil, og du har alle muligheder for at få succes og styre din egen indkomst.

”Vi tror på frihed sat i system – det vil sige, du har en stor indflydelse på din egen hverdag. Vi knokler hårdt, men vi har det morsomt og lønsomt,” udtaler HR-direktør Michael Skou.

Som Købmand i Rema 1000 får du et stærkt bagland med stordriftsfordelene fra kædekonceptet mht. indkøb, sortiment, administration og markedsføring. Dermed kan du koncentrere dig om at gøre det, du er bedst til – nemlig at drive din butik til dens fulde potentiale.

Kulturen er baseret på værdier, hvilket giver den enkelte købmand frihed, fleksibilitet og optimale forhold til at lykkes under forudsætning af høj selvdisciplin og ansvarstagen. Som leder går du forrest som det gode eksempel overfor både medarbejderne og omverdenen.

Er du Købmand med stort K?

Vi søger en Købmand med flere års ledelseserfaring og indgående kendskab til dagligvarebranchen, der er klar til at drifte og udvikle egen REMA 1000-butik. Kombinationen af din praktiske erfaring, din lyst til at være selvstændig og din vilje til at lykkes er nøglen til succes.

Du…

  • Elsker at være på gulvet med dine medarbejdere og er villig til at yde en stor personlig indsats
  • Har en høj forretningsmoral og sætter en ære i at have en salgsklar butik, som efterlever konceptet
  • Ønsker en hverdag med mere frihed og indflydelse og ikke mindst muligheden for selv at høste frugten af de resultater, du og dit team skaber.
  • Er en dygtig, initiativrig og dynamisk købmand
  • Er klar til at investere 300.000 kr. og blive franchisetager med det ansvar, der følger med

Når du bliver Købmand i REMA 1000, er det ikke ’bare et job’ – og ikke kun dig som Købmand, der bliver involveret. Det er oftest også familien derhjemme. Derfor er det vigtigt at have den rette støtte og opbakning fra hjemmefronten, inden du takker ja til ’REMA 1000-livsstilen’.

Træd ind i REMA 1000 fællesskabet
Hos REMA 1000 er man én stor familie, og man får hurtigt en følelse af, at alle kender alle – til trods for, at der er 364 butikker i Danmark. Man har et helt unikt REMA-univers, der gør, at man sammen bliver bedre og kan dele sin viden med hinanden. I REMA 1000 er der højt til loftet og plads til forskellighed.

Du vil blive klædt godt på og få en grundig oplæring, inden du får nøglerne til din egen butik. Selvom man er Købmand i REMA 1000, er man ikke nået toppen. Du vil konstant blive udfordret, både menneskeligt og fagligt, så du hele tiden kan udvikle dig selv, din butik og dine medarbejdere.

Se med i videoen her og hør om hvordan det er at være Købmand i REMA 1000 (klik her)

Skal du med på vinderholdet?

Vi søger lige nu franchisetagere til Storkøbenhavn.

Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Mie Reenberg fra GML-HR på telefon 4113 6000 for at høre mere om dine muligheder. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Ansøg ved at klikke på knappen til højre.

Opstart efter aftale.

REMA 1000 Danmark A/S er en del af norske Reitan Retail, ligesom REMA 1000 Norge, 7-Eleven og Uno-X. REMA 1000 Norge og REMA 1000 Danmark er ledende i Skandinavien indenfor organisering og drift af franchisebaserede virksomheder i dagligvarehandel.

REMA 1000 har været på det danske marked siden 1994 og driver i dag 364 butikker. I 2023 har REMA 1000 købt 118 af Aldis nuværende butikker og får derfor en endnu større position på det danske marked i de kommende år.

  • Kunde:Rema 1000
  • Tiltrædelse:Ikke oplyst
  • Landsdel:Storkøbenhavn
Søg stillingen Mie Reenberg
Mie Reenberg
Konsulent - GML-HR