Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.

Sjölin – Franchisetager Esbjerg

Sjölin er et succesfuldt og unikt herretøjskoncept i kraftig vækst. Konceptet tilbyder målsyede produkter af høj kvalitet og en uovertruffen, gennemført serviceoplevelse, hvorfor kunderne med rette har taget konceptet til sig. I 2015 etableredes det første showroom i Risskov, Aarhus og siden er yderligere 17 showrooms kommet til, hvoraf 15 af dem i dag drives og ejes af dygtige franchisetagere. 

Du har nu muligheden for at komme med på rejsen og stå i spidsen for et vaskeægte koncept for gentlemen i det geografiske område, du erhverver rettighederne til. Dette indebærer bl.a.

 • Salg til B-t-C såvel som B-t-B kunder.
 • Skræddersyede jakkesæt og skjorter i høj kvalitet – til meget overkommelige priser.
 • Personlig opmåling og 1-1 kundepleje med et fyldt glas i hånden.
 • Showrooms indrettet efter den moderne gentlemanstil med store, bløde Chesterfield møbler og stofprøver på væggene. 

Er du en dygtig sælger med interesse for herretøj og kundepleje? Har du drømme om vækst, en fleksibel hverdag med en god balance mellem arbejds- og privatliv og ikke mindst løn som fortjent? Så kan du være lige den kandidat, vi leder efter. Vi søger dig, som ønsker at blive indehaver af dit eget Sjölin showroom med muligheden for at åbne flere på sigt.
 

Jobbet

Er du klar til at stå i spidsen for et koncept med dokumenterede gode indtjeningsmuligheder og lave finansieringsomkostninger? 

Hvad får du som franchisetager hos Sjölin?

 • Et succesfuldt, unikt og gennemarbejdet koncept med minimal risiko.
 • Rettigheder til et showroom i Esbjerg – med mulighed for at etablere flere showrooms i din region, som også omfatter Ribe, Fanø og Varde.
 • Et effektivt Supply Chain Setup, der sikrer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.
 • Dybdegående træning og oplæring som sikrer dig en effektiv opstart.
 • Gennemtestede systemer og gratis rådgivning – altid.
 • Et færdigt indrettet og velplaceret showroom i Esbjerg.

Derudover får du helt grundlæggende øget brandopmærksomhed igennem målrettede indsatser fra hovedkontoret, så du kan fokusere på det, du er bedst til: at sælge produktet. 
 

Hvordan er opstarten som franchisetager for Sjölin?

Der er begrænsede omkostninger ved at starte som franchisetager hos Sjölin, og da alle varer produceres på bestilling, er der derfor ingen udgifter til lagerbinding. Dermed får du det bedst tænkelige udgangspunkt for hurtigt at lave solide overskud allerede fra dag ét. 

Du skal faktisk kun kunne finansiere kr. 300.000 for at komme i gang. I tillæg til det førnævnte færdigt indrettede showroom og øvrige ydelser fra Sjølin, bliver du også en del af Sjølinfamilien; et fællesskab, hvor der altid er hjælp og sparring at hente. Din succes er Sjölin’s succes. 

Personen

Vi leder efter dig, der er:

 • Sulten, ambitiøs og drevet af vækst og udvikling.
 • Motiveret for at blive selvstændig – men vil minimere risikoen ved at stå i spidsen for et dokumenteret profitabelt koncept.
 • Salgsorienteret og drevet af god kundeservice.
 • Initiativrig og arbejdsom.
 • God til at netværke – og nyder processen med at blive en prominent karakter i lokalområdet.
 • En stærk ledertype, der drømmer om at være herre i eget hus.

Ideelt set har du erfaring med retail og gerne herretøj, men det er ikke et krav, da konceptet uden problemer kan drives profitabelt uden denne ekspertviden. 
Det er uden tvivl vigtigst, at du er villig til at arbejde målrettet og derpå høste nøjagtig den gevinst, som du gør dig fortjent til. 

Ansøgning

Sjölin samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Janne Nissen på mail jn@gml-hr.dk eller på telefon 2494 8800 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Sjölin er blandt Danmarks største og mest velansete leverandører af målsyede jakkesæt og skjorter til mænd. Stiftet i 2013 af Patrick Sjölin i Aarhus, Danmark, søger Sjölin at demokratisere det målsyede jakkesæt, så alle får muligheden for at mærke, hvordan det er at gå i tøj som passer perfekt – uden at det behøver at koste en formue. 
Sjölin modtager kunder i øjenhøjde i sine showrooms og guider dem til det perfekte jakkesæt. Der bliver taget mål på den gode, gammeldags facon hvorefter produkterne skræddersys i Polen på en af Europas bedste og mest velansete fabrikker. I 2023 etablerer Sjølin sig på det norske marked, som et led i en international ekspansionsstrategi. Se mere på www.sjolin.dk.   

 

 • Kunde:Sjölin
 • Tiltrædelse:Ikke oplyst
 • Landsdel:Øvrige Danmark
Søg stillingen Janne Nissen
Janne Nissen
Seniorkonsulent - GML-HR
Lars Gaarde
Lars Gaarde
Partner - GML-HR