Privatlivspolitik

FranchiseMatch er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne politik (sammen med andre dokumenter, der henvises til i denne politik) beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler fra dig, og hvordan vi behandler dine personoplysninger. FranchiseMatch er den registreringsansvarlige i forbindelse med den gældende persondatalovgivning og behandler personoplysninger manuelt og ved hjælp af elektroniske midler.

Denne politik (sammen med andre dokumenter, der henvises til i denne politik) beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler fra dig, og hvordan vi behandler dine personoplysninger. GML-HR er den registreringsansvarlige i forbindelse med den gældende persondatalovgivning og behandler personoplysninger manuelt og ved hjælp af elektroniske midler.

Oplysninger, vi kan indsamle fra dig

  • Navn, emailadresse samt virksomhed såfremt du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Hvis du kontakter os, kan vi registrere den pågældende korrespondance.
  • Vi kan indsamle oplysninger om alle brugere af vores hjemmeside i aggregeret form for at opnå en bedre forståelse af brugerne af vores portal som gruppe. Informationerne indeholder dog ingen personligt identificerbare oplysninger.
  • Vi kan også indsamle oplysninger om dine besøg på vores portal, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokationsdata, weblogs og andre kommunikationsdata, samt om de ressourcer du tilgår. Disse oplysninger kan f.eks. gøre dine besøg på vores portal nemmere i fremtiden.
  • Vi kan også opbevare cookies som nærmere beskrevet her.

 

Sådan bruger vi dine oplysninger
Alle disse oplysninger (“dine oplysninger”) bliver indsamlet og behandlet af GML-HR med henblik på følgende:

  • At udsende nyhedsbreve
  • At holde dig orienteret om fremtidige arbejdsmuligheder via e-mail, telefon og eller/post
  • Bortset fra hvor godkendelse er påkrævet, kan vi også bruge oplysningerne til direkte markedsføring, f.eks. via e-mail, messaging-systemer eller telefon. Du kan dog til enhver tid vælge ikke at modtage markedsføringsmeddelelser
  • At beskytte GML-HR, vores kunders og andres interesser og rettigheder
  • At udvikle og forbedre vores hjemmeside g andre systemer yderligere for bedre at kunne betjene dig
  • At udføre undersøgelser, herunder statistik- og analyseundersøgelser
  • Generelt at overholde enhver juridisk forpligtelse

 

Tredjeparter
Vi bruger leverandører for at gøre det nemmere at bruge dine oplysninger effektivt og sikre dig de bedste tjenester og/eller muligheder. Det er derfor nødvendigt for os at videregive dine oplysninger til tredjeparter. Denne videregivelse finder dog kun sted under følgende omstændigheder:

Til leverandører og deres underleverandører, kontrahenter og agenter: Vi kan engagere eller benytte andre virksomheder og personer verden over til at udføre funktioner på vores vegne. Det kan eksempelvis omfatte administrative funktioner i tilknytning til vores virksomhedsaktiviteter. Sådanne modtagere har kun adgang til de oplysninger, der er påkrævet, for at de kan udføre deres funktioner, og de har ikke tilladelse til at bruge sådanne oplysninger til andre formål. Sådanne modtagere er underlagt kontraktlige krav om fortrolighed og forpligtelser vedrørende databeskyttelse

Hvis det kræves ved lov, deler vi dine oplysninger med statslige eller retshåndhævende myndigheder, hvis vi efter eget skøn vurderer, at vi er forpligtet til det

I tilfælde af virksomhedstransaktioner (f.eks. fusion, overtagelse, due diligence) kan det være nødvendigt for os at videregive dine oplysninger

Håndhævelse eller anvendelse af vores brugsvilkår

 

IP-adresser
Vi kan indsamle oplysninger om din computer, herunder eventuelt IP-adresse, operativsystem og browsertype, til systemadministration og for at videregive sådanne oplysninger i aggregeret form til vores annoncører. Dette er statistiske oplysninger om vores brugeres browserhandlinger og -mønstre, og de kan ikke identificere dig eller andre enkeltpersoner.

Du kan afvise at acceptere cookies ved at aktivere den indstilling i din browser, der giver dig mulighed for at afvise lagringen af cookies. Hvis du vælger denne indstilling, kan det imidlertid forhindre dig i at få adgang til bestemte dele af portalen eller at bruge en bestemt funktionalitet. Medmindre du har indstillet din browser til at afvise cookies, udsteder vores systemer cookies, hver gang du logger på portalen. Bemærk, at vores annoncører også kan bruge cookies, som vi ikke har kontrol over.

 

Her opbevarer vi dine oplysninger
GML-HR opererer indenfor EU persondataloven.

De oplysninger, som vi indsamler fra dig, kan overføres til vores kunder, leverandører og deres underleverandører, der fungerer som databehandlere uden for dit bopælsland og er placeret indenfor EU/EØS og sikre tredjelande (USA). Ved at sende dine personoplysninger accepterer du denne overførsel, lagring og behandling. Vi bestræber os på at træffe alle de foranstaltninger, der er rimeligt nødvendige for at sikre, at dine oplysninger bliver behandlet sikkert og i henhold til denne politik.

 

Datasikkerhed

Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine oplysninger, er overførsel af oplysninger via internettet ikke 100 % sikkert, og vi kan ikke garantere for sikkerheden af de oplysninger, du sender til hjemmesiden eller en tredjepart. Enhver overførsel sker for egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger og overført dem til en tredjepart, anvender vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

 

Tredjeparters hjemmesider
Vores hjemmeside kan fra tid til anden indeholde links til og fra hjemmesider tilhørende vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber.

Hvis du følger et link til en af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egen cookie- og privatlivspolitik, og at vi ikke påtager os noget ansvar for denne politik. Undersøg deres politik, før du sender personoplysninger til sådanne tredjeparters hjemmesider.

 

Ændringer i denne politik

Enhver ændring, som vi fremover måtte foretage i vores politik, vil blive slået op på denne side og vil erstatte den tidligere version.

 

Klagevejledning

Du har ret til at indgive en klage, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til dine oplysninger eller har brug for assistance vedrørende denne politik, kan du sende en e-mail til os via info@gml-hr.dk.