Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.
Kontaktpersoner
Lars Gaarde
Lars Gaarde
Partner - GML-HR
7-Eleven – Franchisetagere Shell / 7-Eleven Storkøbenhavn

Drives du af at skabe resultater – hvorfor så ikke selv høste frugten? Bliv selvstændig købmand, med et prisvindende koncept i ryggenEt fedt koncept og et stærkt bagland er blandt andet det købmændene fremhæver, når man spørger . . .

Schmidt Nordic – Franchisetager til København

Schmidt Nordic er i færd med at ekspandere konceptet til de nordiske lande. Efter succesfuldt at have åbnet 10 (snart 14) butikker i Norge, vil kæden nu tage konceptet til det næste niveau i Danmark.

ProRepubliQ – Franchisetager til Odense

Som franchisetager hos ProRepubliQ kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder. Du bliver en del af et franchisekoncept med et professionelt sikkerhedsnet, hvor vi sikrer dig at du kan bruge din tid i træningscenteret, på lokal markedsføring i dit nærområde og på at give dine kunder den optimale service og markedets bedste holdtræning. ProRepubliQ har ambitiøse ekspansionsplaner, så du bliver hurtigt en del af en større kæde.

Sjölin – Ambitiøse Franchisetagere til Sjælland

Sjölin er et eksplosivt vækstende herretøjskoncept, der trodsede Covid-19’s kløer om tøjbranchen og tredoblede bundlinjen i år 2020. Du har nu muligheden for at stå i spidsen for et vaskeægte franchisekoncept for gentlemen – . . .

Sjölin – Ambitiøse Franchisetagere til Jylland

Sjölin er et eksplosivt vækstende herretøjskoncept, der trodsede Covid-19’s kløer om tøjbranchen og tredoblede bundlinjen i år 2020. Du har nu muligheden for at stå i spidsen for et vaskeægte franchisekoncept for gentlemen – med a . . .

Interesseret i at blive Franchisetager?

Er du interesseret i at blive Franchisetager? Som franchisetager arbejder du ikke bare for den virksomhed, du driver franchise på vegne af: Du er selvstændig virksomhedsejer. Hvad er franchise?Franchise er et samarbejde mellem typisk en eller to personer (franchisetager), . . .