Franchise kandidatdatabase
Du er kun ét klik fra at åbne nye karrieremuligheder. Upload dit cv i vores database.
Kontaktpersoner
Lars Gaarde
Lars Gaarde
Partner - GML-HR
7-Eleven – Franchisetagere København

Drives du af at skabe resultater – hvorfor så ikke selv høste frugten? Bliv selvstændig købmand, med et prisvindende koncept i ryggenEt fedt koncept og et stærkt bagland er blandt andet det købmændene fremhæver, når m . . .

Sjölin – Ambitiøse Franchisetagere til Sjælland

Sjölin er et eksplosivt vækstende herretøjskoncept, der trodsede Covid-19’s kløer om tøjbranchen og tredoblede bundlinjen i år 2020. Du har nu muligheden for at stå i spidsen for et vaskeægte franchisekoncept for gentlemen – . . .

Sjölin – Ambitiøse Franchisetagere til Jylland

Sjölin er et eksplosivt vækstende herretøjskoncept, der trodsede Covid-19’s kløer om tøjbranchen og tredoblede bundlinjen i år 2020. Du har nu muligheden for at stå i spidsen for et vaskeægte franchisekoncept for gentlemen – med a . . .

ProRepubliQ – Franchisetager til Odense

Som franchisetager hos ProRepubliQ kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder. Du bliver en del af et franchisekoncept med et professionelt sikkerhedsnet, hvor vi sikrer dig at du kan bruge din tid i træningscenteret, på lokal markedsføring i dit nærområde og på at give dine kunder den optimale service og markedets bedste holdtræning. ProRepubliQ har ambitiøse ekspansionsplaner, så du bliver hurtigt en del af en større kæde.

Børneloppen – Franchisetagere

Har du mod på at skabe din egen forretning, men samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med et gennemtænkt koncept? Vi søger franchisetagere til større danske byer som eksempelvis Herning, Sønderborg, Kolding, Vejle, Esbjerg, Holstebro, Horsens og Viborg.

Sjölin – Franchisetager til Aalborg

"Den efterspørgsel på et nyåbnet showroom har vi ikke set før i vores snart 10 år i branchen," udtaler ejer Patrick Sjölin.

"Potentialet er enormt og skal drives til nye højder med en dedikeret franchisetager. Forretningen omsatte for ca. 600.000 kroner i 2020 - på trods af 6 måneders nedlukning, og på trods af at driften blev varetaget af en deltidsansat.”

Vi søger for Sjölin en dygtig selvstændig franchisetager til at stå i spidsen for Sjölins Showroom i Aalborg og på sigt etablere flere showrooms i Nordjylland.